Tampa Central - MIKE VALDES
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image

Le të gjejmë shtëpinë e ëndrrave tuaja!

  Pronat e Afishuara

  Shikoni pronat e mia të paraqitura.

  I ri - 1 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  6704 113TH, TEMPLE TERRACE, FL 33617

  Listing Courtesy Of: BAY TO BAY BROKERAGE, 813-230-8046, Megan Jordan
  I ri - 1 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  2 ba
  metra katrorë
  ac
  1019 CROYDONWOOD, BRANDON, FL 33510

  Listing Courtesy Of: SK REALTY, Christina Vallianos
  I ri - 1 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  1517 GEORGIA, TAMPA, FL 33629

  Listing Courtesy Of: JACOB REAL ESTATE SERVICES,INC, 813-258-3200, Joseph Jacob
  I ri - 1 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  4 ba
  metra katrorë
  ac
  402 MELVILLE #2, TAMPA, FL 33606

  Listing Courtesy Of: FUTURE HOME REALTY INC, 813-855-4982, Edward Moore, Jr.
  I ri - 2 orë
  Open House
  Tur Virtual
  5 bd
  7 ba
  metra katrorë
  ac
  5120 SAN JOSE, TAMPA, FL 33629

  Listing Courtesy Of: THE SOMERDAY GROUP PL, 813-520-9123, Kelci Amato
  I ri - 7 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2 ba
  metra katrorë
  ac
  3603 PLATT, TAMPA, FL 33609

  Listing Courtesy Of: LPT REALTY, 877-366-2213, Ishmael Santiago
  I ri - 9 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2 ba
  metra katrorë
  ac
  1511 DIANA, TAMPA, FL 33610

  Listing Courtesy Of: WEICHERT REALTORS EXCLUSIVE PROPERTIES, 813-426-2669, Hector Contreras
  I ri - 11 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2 ba
  metra katrorë
  ac
  1814 CLIFTON, TAMPA, FL 33603

  Listing Courtesy Of: LPT REALTY, 877-366-2213, Mathew Giron
  I ri - 12 orë
  Open House
  Tur Virtual
  2 bd
  2 ba
  metra katrorë
  7520 NEEDLE LEAF #39, TAMPA, FL 33617

  Listing Courtesy Of: THE ALDRICH AGENCY REAL ESTATE LLC, 813-546-1227, Duy Pham
  I ri - 12 orë
  Open House
  Tur Virtual
  2 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  9231 BELLA TERRAZA, TEMPLE TERRACE, FL 33617

  Listing Courtesy Of: REALTY ONE GROUP ADVANTAGE, 813-909-0909, Austin James Rankin
  My Blog (Buyers Guide)

  Eksploroni postimet tona në blog për të mësuar nga më të mirat rreth blerjes së shitjes dhe mirëmbajtjes së shtëpisë tuaj

  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  MICHAEL VALDES
  Numri i licencës: 261535705
  Mike Valdes Team

  Celular
  Zyrë
  Contact Me
  bp46lh3ke5mrp020fmrg
  Tampa Central
  1208 E Kennedy Blvd, Ste 231 Tampa, FL 33602
  Zyrë

  MICHAEL VALDES
  Realtor 261535705
  Celular
  Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.